Posicionament web a Google

El teu web no té les visites que esperaves?
No apareixes en les primeres posicions de Google? No estàs aconseguint més clients encara que ja tens una pàgina web? Tens poques vendes a través Internet? A DWO analitzem la teva pàgina web per a detectar on s'estan cometent errors o creem un lloc web des de zero i apliquem les mesures correctes per a aconseguir visites des dels cercadors.
Posicionament web

Per què necessito el SEO?


SEO (Search Engine Optimization) significa optimització de posicionament en motors de cerca. Aquest t'ajuda a posicionar una pàgina millor que la competència dins dels resultats de cerca de Google. Tenir una pàgina ben posicionada fa que més persones et trobin.

Per aconseguir un millor posicionament, la teva pàgina web ha de tenir tots els ingredients essencials que els motors de cerca requereixen. És aquí on el SEO pot ajudar-te.

El SEO és una inversió

El SEO no és una despesa, és una inversió

Molta gent encara pensa que el SEO és un extra o una despesa que poden estalviar-se, encara que la realitat està molt lluny de ser així. Per a la majoria d'empreses que estan a Internet necessiten invertir en posicionament natural per a ser rendibles. Tenir un lloc web sense visites, és com haver invertit en una botiga i tenir-la tancada. Perdries els diners així?

aconseguir clients amb el SEO

El SEO et troba nous clients

Molt simple: Si estàs ben posicionat, tens més visibilitat. Si tens més visibilitat, tens més visites. Si tens més visites, tens més vendes. Actualment mes del 80% dels consumidors fan una cerca a Google abans de prendre una decisió de compra d'un producte o servei. Serà difícil arribar als teus consumidors si no ets aquí.

seo porta visites de qualitat

El SEO és una de les fonts de tràfic més rendibles

Si comparem amb altres estratègies de màrqueting digital com el Pagament per Clic o la publicitat intrusiva, el SEO és més rendible ja que perdura en el temps i diversifica les visites cap al teu lloc web amb diferents paraules clau. És estar en el lloc adequat quan l'usuari busca activament el que tu ofereixes. Les visites que arriben des de Google són més propenses a la compra ja que entren amb una necessitat concreta que tu podràs satisfer.

Seo estratègia llarg termini

El SEO és una estratègia de llarg termini

Una vegada arribat a les primeres posicions en diverses paraules clau, aquestes tendeixen a romandre en el temps. La inversió és mínima per a mantenir-les aquí i continuen donant visites i millorant la visibilitat i creant marca.

definició de negoci online

El SEO t'ajuda a definir el teu negoci

Una bona campanya de Posicionament Natural comença amb definir el Buyer Persona del teu negoci, analitzar la teva competència i a identificar les paraules clau. No sols aconsegueix que la teva presència online sigui professional, sense problemes d'enllaços trencats, de càrrega lenta de la pàgina o mal estructurada.

creixer marca

El SEO fa créixer la teva marca

La imatge de la teva marca és un reflex de com se senten els teus usuaris respecte a tu i el SEO el que fa és millorar l'experiència de l’usuari fent que els atributs de ser Útil, Utilitzable, Localitzable, Accessible i Creïble estiguin en el teu lloc web. El SEO t'ajuda a convertir-te en un referent en el teu sector.

Màrqueting Digital

A DWO no sols fem SEO, també podrem oferir-te altres estratègies de Màrqueting digital que van de la mà i que s'integren i combinen perfectament amb el posicionament natural als cercadors.
seo tècnic

SEO Tècnic

Ens assegurem que el teu lloc web sigui compatible amb les pautes dels motors de cerca perquè pugui ser rastrejat i indexat sense cap problema i sobretot, positivament. Amb el SEO tècnic garantim que tots els factors fonamentals per al rendiment online del lloc siguin correctes.
seo local

SEO Local

L'objectiu d'una estratègia de SEO local és brindar visibilitat a les empreses que operen en una àrea geogràfica específica. Per a qualsevol negoci local, botiga o restaurant, per exemple, és essencial presidir les millors posicions en els resultats de cerca i aparèixer a Google Maps
disseny web

Disseny de Pàgines Web

Realitzem disseny de pàgines web modernes, atractives i, sobretot, molt enfocades a aconseguir els teus objectius. Si el que vols és aconseguir donar una bona imatge, informar d'una manera adequada sobre els teus serveis o productes als usuaris i aconseguir clients, els nostres dissenys t'encantaran.
màrqueting de continguts

Màrqueting de contingut

Despertem l'interès del públic objectiu i l'atraiem cap al teu web gràcies al nostre equip de redactors que creen contingut optimitzant pàgines de productes i serveis i agregant contingut nou de forma regular en el blog corporatiu.
analisis web

Analítica Web

Analitzem la teva pàgina web per a detectar on s'estan cometent errors i mitjançant un informe detallat podràs saber quines mesures són les correctes per aconseguir els teus objectius i t'ajudarem a arribar a ells.
manteniment web

Manteniment web

El manteniment del lloc web és l'acció de verificar regularment un lloc web a la recerca de problemes i errors i mantenir-lo actualitzat i rellevant. Això s’ha de fer de manera constant per a mantenir un lloc web saludable, fomentar el creixement continu del tràfic i el posicionament a Google.
gestió de xarxes socials

Gestió Xarxes Socials

Estem llestos per a portar-te a les noves fronteres del màrqueting i conquistar les xarxes socials per a una major interacció amb els teus clients i aconseguir-ne de futurs. Fem créixer la teva reputació online i millorem el servei d’atenció al client.
gestió campanyes de publicitat online

Gestió de campanyes PxC

Per a campanyes publicitàries a Google o Plataformes Socials són una estratègia que pot ser combinada amb el posicionament natural i útil per certs negocis i campanyes temporals. Et creem la campanya i mesurem els resultats perquè el teu retorn d'inversió sigui òptim.
consultors marketing digital osona

Busques assessorament? Contacta'ns

El SEO no és igual per a tots, cada lloc web té les seves necessitats que varien molt segons els objectius, competència i requisits. És per això que no podem posar una taula de preus amb diferents plans. Cada treball és diferent i primer hem de parlar amb tu per a entendre com podem ajudar-te.
Màrqueting Digital Vic

DWO és creació de l'empresa de comunicació digital NuAnda SEO Consulting S.L.
Naixem a Vic però treballem
per a empreses de tot el món.


© 2022 DWO. Disseny Web Osona, Tots els drets reservats