>Defineix l'objectiu de la teva pàgina

Com fer bé una pàgina web?

Hi ha molts factors que influeixen a l'hora de fer una pàgina web ben feta, però aquí et deixem algunes recomanacions generals

Hi ha una sèrie de regles essencials que el dissenyadors i programadors hem de respectar perquè una pàgina web es consideri útil. Hem de tenir en compte sobre tot que l’experiència de l’usuari dins la pàgina web sigui excel·lent.
  1. Defineix l'objectiu de la teva pàgina: Abans de començar a dissenyar, pensa en què vols que la teva pàgina web aconsegueixi. Si vols que els clients compren productes a través de la teva pàgina, o si vols que trobin informació sobre els teus serveis, o si vols que s'apuntin a la teva llista de correu. Així podràs dissenyar la pàgina adequada segons la teva finalitat.
  2. Planifica l'estructura de la pàgina web: Dissenyar l'estructura de la teva pàgina web et serà útil per mantenir una navegació intuïtiva i fàcil d'utilitzar per als usuaris. Una estructura ben dissenyada ajuda a l'usuari a trobar ràpidament la informació que busca.
  3. Dissenya una pàgina web fàcil de llegir: Els usuaris solen escanejar les pàgines web abans de llegir-les, així que és important que estructuris el contingut de manera clara i concisa. Utilitza títols i subtítols per organitzar el contingut i utilitza paràgrafs curts.
  4. Optimitza la pàgina web per a dispositius mòbils: La majoria dels usuaris accedeixen a les pàgines web a través dels seus mòbils, per això és important que la teva pàgina web estigui optimitzada per a dispositius mòbils. Això significa que la pàgina web ha de ser fàcil de llegir i navegar en un dispositiu mòbil.
  5. Utilitza contingut visual: El contingut visual ajudarà a que la pàgina web sigui més atractiva i fàcil d'utilitzar. Utilitzant imatges atractives i vídeos informatius la pàgina web serà molt més amena i útil. Utilitza contingut visual de qualitat i amb resolució adequada.
  6. Optimitza la pàgina web per a cercadors: Una pàgina web ben optimizada per a buscadors com Google, ajudarà a que la pàgina sigui fàcilment trobable i arribi a més usuaris. Per aconseguir-ho pots incorporar paraules clau adients, metadescripcions, títols suggerits, etc.

Planifica l'estructura de la pàgina web

En resum, per crear una pàgina web ben feta, és important definir l'objectiu de la teva pàgina web, planificar l'estructura, optimitzar-la per a mòbils, utilitzar contingut visual i optimitzar-la per a cercadors com Google.

Màrqueting Digital Vic

DWO és creació de l'empresa de comunicació digital NuAnda SEO Consulting S.L.
Naixem a Vic però treballem
per a empreses de tot el món.


© 2022 DWO. Disseny Web Osona, Tots els drets reservats