Disseny Pàgines Web Vic

Dissenyem pàgines web en Joomla! des del 2002. Podem crear des d’una simple landing page fins a botigues virtuals. Explica’ns què necessites i nosaltres t’ho posem online.

disseny de pàgines web

¿Què podem oferir-te?

Disseny web a vic personalitzat que dóna com a resultat una pàgina web visualment atractiva, fàcil de navegar, optimitzada, que converteix els visitants en clients, que és compatible amb dispositius mòbils i flexible perquè pugui créixer amb el temps juntament amb el teu negoci.

 • Un disseny web responsive (compatible per la navegació amb el mòbil) El 68% de tota l'activitat d'Internet a Espanya és ja a través dels telèfons intel·ligents i Google ja ha implementant el seu algoritme Mobile first en el qual, la versió mòbil de la pàgina web és la que es considera per posicionar a les SERP. Dissenyarem un web per a tu que es vegi i funcioni correctament en totes les mides de pantalla.
 • Un web que comunica clarament el missatge de la teva empresa amb tota la informació important sobre els teus productes, serveis i cultura empresarial.
 • Pàgines web optimitzades per ser posicionades a les primeres posicions dels resultats de Google, que es construeix des de zero amb les millors pràctiques de SEO.
 • Un web que troba clients potencials i és optimitzat per convertir-los en clients gràcies a la clara informació i experiència d’usuari que impulsen els visitants a l’acció.
 • Sense límits de funcionalitats com comerç electrònic, contingut protegit per contrasenya, fòrums, registres d'esdeveniments, reserves, etc. El que sigui, el podem construir.
 • Contingut de qualitat a través del nostre servei de redacció/correcció que construeixen la teva marca, expliquem la teva història i atrauen tràfic valor, utilitzant les millors pràctiques SEO.
 • Funcionalidad avanzada como comercio electrónico, contenido protegido por contraseña, foros, registros de eventos, reservas, etc. Lo que sea, lo podemos construir.

disseny pàgines web

Com treballem?

El nostre objectiu és crear un web personalitzat per al teu negoci a Vic pensat per satisfer les necessitats dels teus clients. Volem que participis en cada pas del procés! Si et dissenyem la pàgina web tindràs:

 • Comunicació directa amb l'equip desenvolupador per discutir el projecte incloent el desenvolupament d'una estratègia, requisits de disseny, detalls del pressupost, abast de la feina, cronograma, etc.
 • Per a la comoditat dels nostres clients, obrim tots els nostres canals de comunicació: Correu electrònic, trucada telefònica, xat (Whatsapp, Skype o Messenger), videoconferència o reunions presencials (només comarca d’Osona)
 • Procés de seguiment i aprovació de el projecte de disseny, el contingut i l'estratègia en el llançament del teu web.
 • Implicació personalitzada. Sabem que no sempre es disposa de temps per implicar-se en el projecte web, per això tu tries quant vols estar present en el desenvolupament de la teva web.

Les 5 claus per a un disseny web professional

Els nostres anys d'experiència en la creació de webs ens han ensenyat que per construir una pàgina web de qualitat i que els posicioni per sobre de la seva competència, necessitem tots i cadascun dels següents ingredients:
aspecte visual disseny web

1. Aspecte Visual

Només tens una oportunitat per causar bona impressió. Els visitants del teu lloc diuen ¡WAW! o UF! quan entren en el lloc per primera vegada. En pocs segons les persones es fan la idea sobre la credibilitat de la teva empresa, la teva marca o els teus productes només entrant en el lloc web.
Facilitat d'us d'una web

2. Facilitat d'ús

Si el teu web no es pot navegar fàcilment i el contingut de valor no es pot trobar còmodament, els usuaris abandonen la pàgina. Treballem dur per planificar i crear webs que siguin intuïtius, simples i fàcils de navegar. Volem que els nostres visitants sentin que tot està on esperen que estigui.
contingut optimitzat

3. Contingut Optimitzat

Invertir en una web bonica i descuidar el contingut és com comprar un automòbil sense motor. Una pàgina web té contingut clar, convincent i concís amb clares crides a l'acció. Treballem per assegurar-nos que el contingut del teu web estigui ben escrit, optimitzat per els motors de cerca i creat amb els objectius comercials que tinguis en ment.
Conversió de visitants

4. Conversió de visitants en clients

El principi del procés de planificació de la pàgina web, determinarem com millorar la conversió o crear un crida a l'acció. Podria ser amb el contacte a través d'un formulari, fer una trucada telefònica o comprar un producte. Mantenim aquest objectiu en ment durant tot el procés, des del disseny fins a la codificació i la redacció de contingut. Volem que el teu lloc web sigui la principal eina de creixement de la teva empresa.
tràfic de Visites a la web

5. Visites al web

Una web per ser efectiva ha de tenir visites. Per fer això, necessitem que el web sigui posicionat a Google. Treballarem amb tu per establir un pla continu de màrqueting a Internet que inclogui optimització de motors de cerca i màrqueting en xarxes socials.
disseny web vic

Estem a Vic

Seràs el primer a la teva ciutat en el teu sector
 • Disseny de pàgines web a Vic
 • Disseny de pàgines web a Manlleu
 • Creació de pàgines web a Torelló
 • Creació de pàgines web a Roda de Ter
actualització pàgines web vic

Actualitza el teu web

Et trobes que tens un lloc web abandonat i desactualitzat, que no es veu si navegues amb el mòbil, que no tens visites o que es molt lent a carregar-se? Necessites un nou Desenvolupament web. Contacta’ns, t’ajudarem a tenir una presència digital professional.

Manteniment i disseny web a vic

Ja tens una nova web. I ara què? Doncs ara toca posicionar-la a Google per tenir visites, crear nous continguts periòdicament perquè els usuaris trobin informació actualitzada i assegurar-se que no hi hagi errors tècnics. Necessites un manteniment web professional.
manteniment web i disseny web en vic
Màrqueting Digital Vic

DWO és creació de l'empresa de comunicació digital NuAnda SEO Consulting S.L.
Naixem a Vic però treballem
per a empreses de tot el món.


© 2021 DWO. Disseny Web Osona, Tots els drets reservats