Contacta'ns

Comença el canvi
avui mateix
c. damunt 1, 2n
08504 St. Julià V.
Barcelona
+ 34 621 25 28 25
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
contacte agència disseny web vic

Demana'ns pressupost

Omple aquest formulari per rebre un pressupost personalitzat.
Quins serveis necessites? *

Preguntes Freqüents

Quin és el procés del disseny web?

Un cop contactes amb nosaltres i ens expliques què necessites, et proporcionem una proposta de disseny per treballar com a base. Si l’acceptes hauràs de pagar el 30% del valor del pressupost. A partir d’aquí t’enviarem una direcció web on podràs veure el procés del nostre treball i donar-nos surgències i opinions. Un cop acabat i rebut la resta de l’import, procedirem a publicar-lo i a donar-lo d’alta als cercadors.

Quina informació haig de proporcionar per el meu disseny web?
Quanta més millor. Ens ajudarà a conèixer el teu negoci i poder tenir millors resultats. No et preocupis per la redacció dels continguts, ens ocupem nosaltres. Si no tens imatges, també disposem d’una base d’imatges lliures de drets d’autor.
La meva web serà auotgestionable?
Podem crear-te una web autogestionable però no t’ho aconsellem, l’experiència ens ha de fet veure que el client obté millors resultats si gestionem nosaltres els continguts. Això ho fem per tenir el control tant de problemes tècnics, bona experiència de l’usuari i l’optimització SEO en totes les pàgines del lloc web.
Una web té un cost de manteniment mensual?
Sí, ja que les webs necessiten revisió periòdica pel seu correcte funcionament, actualitzacions tècniques, control de seguretat i estar al dia dels paràmetres de Google. A més, nosaltres hi afegim dins la quota bàsica de manteniment web, l’actualització de continguts i el SEO onpage.
Perquè necessito SEO per la meva pàgina web

El SEO t'ajuda a posicionar la teva pàgina millor que la teva competència dins dels resultats de cerca de Google. Tenir una pàgina ben posicionada fa que més persones et trobin. El SEO t’ajuda a tenir més clients de forma continuada. Obtenir estabilitat i solidesa en el temps. El SEO et permet ser-hi sempre quan la gent et necessiti.

Què significa SEO?

SEO (Search Engine Optimization) significa optimització per els motors de cerca. És a dir, un conjunt d’estratègies i tècniques d’optimització que es fan en una pàgina web perquè aparegui orgànicament en els resultats de cerca de google, Yahoo, Youtube…

Quan temps necessito per ser posicionat a la primera pàgina de Google?
No tenim la resposta exacte ja que tot depèn del tipus de negoci que tinguis i les paraules clau a posicionar. El que sí podem garantir és que millorem la visibilitat de la teva empresa a internet des del primer dia treballant i treballarem constantment per aconseguir pujar posicions als resultats de Google.
Quan haig d’invertir en SEO?

El preu de la inversió depèn molt dels objectius de la teva empresa, la competència i la situació del mercat. Quan ens demanes un pressupost, et passem el què creiem necessari després de fer les valoracions inicials. El que podem garantir és que la inversió és rentable a mitjà-llarg termini. Si necessites una resposta immediata, haurem de trobar un altre tipus d’estratègia de màrqueting com la publicitat a Google o a les Xarxes Socials.

Màrqueting Digital Vic

DWO és creació de l'empresa de comunicació digital NuAnda SEO Consulting S.L.
Naixem a Vic però treballem
per a empreses de tot el món.


© 2022 DWO. Disseny Web Osona, Tots els drets reservats